14 авг. 2022

Ваня Попова

Крими новините от деня


Крими новините от деня

Задържани са трима българина по обвинение, че са тарашили туристите по плажовете в Халкидики. Те били хванати на място докато се опитвали да проникнат с взлом в кола и да откраднат лаптоп. Гръцката полиция е установила и други кражби, в които са замесени. Общата сума излиза на 7000 евро.

Преди няколко дни беше открит мъртъв швейцарски бизнесмен във вилното селище “Делта Хил”. Удо Ланге
е работил и пребивавал от дълги години в България. В гаража на семейната къща, на трупа му се натъкнала жена му Елизабет. Тя веднага подала сигнал. Установено е че това не е мястото на убийството и че дрехите му са сменени. След аутопсията е установена прободна рана от шило на врата. Най-вероятно извършителите са няколко, защото има пукнати ребра, което говори за притискане на тялото. Междувременно се появиха слухове, че има задържан, но прокуратурата отрече.

При планувани проверки на заведения във  Варна са конфискувани 4900 патрона упойващ газ и 10 шприца. По протокол те трябва да бъдат предадени на районната здравна инспекция. Съставени са констативни и предупредителни протоколи.

Задържаха британски пастор в Сливен заради блудство и разврат с едно непълнолетно и три малолетни момчета. Гнусните деяния са ставали в периода юни-10 август тази година. Прокуратурата е поискала постоянна мярка за задържане, като съдът трябва да се произнесе. Припомняме че мнимият пастор с инициали Д. Х. беше задържан през 2019 година за същите деяния. През 2016 година е имало европейска заповед за арест.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари