Акция на полицията се провежда в област Добрич


Акция на полицията се провежда в област Добрич

Акция на полицията стартира в област Добрич. Тя е насочена срещу нарушители по пътищата. В ранните часове около с. Топола имаше засилено полицейско присъствие. Униформените ще проверяват целия район край Добрич и ще следят стриктно за спазване на правилата за движение на пътя.

Освен служители на МВР, в операцията взимат участие и служители на агенция “Митници”, АПИ и “Автомобила администрация”. Сред целите на акцията е да се следи и за обществения ред в областта и да се противодейства престъпността. Всички шофьори на превозни средства подлежат на задължителна проверка за алкохол, наркотици, лични документи, наличие на шофьорка книжка, актуална гражданска отговорност и преминат технически преглед.

Проверките са с превантивна цел, а главната цел е да бъдат установени шофьори, които управляват превозно средство пияни, дрогирани или без свидетелство за управление. От началото на акцията до този момент са заловени трима души, шофирали в нетрезво състояние, един дрогиран шофьор и двама души, шофирали без книжка. Съставени са съответните глоби и актове. Полицията съобщава, че проверките все още продължават.

, , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари