12 май 2022

Иван Стоянов

Денислав Генчев, Кърджали: Само РБ-Глас народен ще защитават десните в следващия парламент


Денислав Генчев, Кърджали: Само РБ-Глас народен ще защитават десните в следващия парламент

Само коалиция Реформаторски блок – Глас народен ще защитава позицията на десните хора в 44-тото Народно събрание. Няма никакво съмнение, че коалицията ще бъде представена в следващия парламент. Последните социологически проучвания ни дават 5% и това е шансът за представителство на всички десни хора, за които борбата с корупцията, продължаването на реформите и мерките за икономически ръст са важни. Това заяви в разговори с граждани водачът на листата на „РБ-Глас народен” за Кърджали Денислав Генчев по време на откритата приемна в града днес.

Ние сме гаранция, че България ще има дясно-центристко правителство и няма да бъде  извинение на ГЕРБ и БСП да направят съвместно правителство. Тази коалиция би била много опасна, защото тогава няма ясно разграничение на отговорностите, посочи още той. По думите му Блокът неведнъж е бил спирачка пред популистки решения и е доказал, че може да отстоява ценностите си.

В последните дни всички се надпреварват да предлагат колкото се може по-популистки обещания но хората, разбират кое може да се случи и кое – не. Затова в нашата програма има само изпълними неща, категоричен беше Генчев. Като пример той даде намаляването на ДДС от 20 на 18 процента, което ще остави в бизнеса и джоба на хората 1 млрд. лева годишно.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари