Двама души пострадаха при пътен инцидент край плевенско село


Двама души пострадаха при пътен инцидент край плевенско село

Пътно произшествие около с. Горни Дъбник, област Плевен възникна на 13.07.23 г. Информацията за инцидента обявиха от полицията. Вследствие на произшествието са били ранени двама мъже, които са се возили на мотор.

По актуална информация на МВР, мъж на 37-годишна възраст, който е управлявал мотициклета, е започнал рисково изпреварване, след което се е ударил в предната част на движеща се лека кола в същата посока. Зад волана на автомобила е бил румънски гражданин на 29-годишна възраст.

Мотоциклетът променя посоката на движението си и се удря в паркирана кола, която се намира извън платното за движение. Водачът на мотора е с фрактура в областта на подбедрицата. Мъжът, който се е возил с него, е получил кръвоизлив в мозъка и в момента е със счупени ребра, като има наранявания на белия дроб. На място е пристигнала линейка и екип на полицията. Пострадалите са били хоспитализирани незабавно в плевенска болница. Органите на реда продължават работа на място, а по този случай вече е в ход досъдебно производство.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари