Мъж загина след жесток побой в монтанско село


Мъж загина след жесток побой в монтанско село

Мъж изгуби живота си след жесток побой в област Монтана, информираха от МВР. Този случай е от 15.07.23 г. Малко преди 23:00 часа на спешния телефон 112 е получен сигнал за побой, възникнал в с. Габровница. Съобщено е, че след физическа саморазправа, един мъж в момента се намира в безсъзнание.

Незабавно на местопроизшествието са пристигнали два полицейски екипа от РУ в Монтата, както и линейка. След като са пристигнали са констатирали, че мъж на 58-годишна възраст е загинал. Очевидци на случилото се са дали показания, след които са открити и арестувани виновниците – двама жители на селото на 28 и 18-годишна възраст. Те са арестувани за 24 часа, а единият от тях е в болнично заведение, тъй като е получил травма в областта на главата.

Причината за свадата с фатален край са се оказали неприлични реплики, изречени от арестуваните към близките на загиналия. Не след дълго спорът е прераснал в бой, при който двамата извършители нанасят тежки удари с помощта на предмет на жертвата. Разследването по случая все още тече. Извършват се огледи на място. В ход е и досъдебно производство.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари