Родители сигнализират за абсурден случай в детска ясла в Сливен


Родители сигнализират за абсурден случай в детска ясла в Сливен

Пореден шокиращ случай от детска ясла. Случаят е от град Сливен. Родители подадоха сигнал, че децата им са оставени навън по време на жегите с часове. Причината за това е, че в стаите в яслата е още по-задушно, тъй като нито едно от помещенията не се охлажда по никакъв начин.

Голяма част от притеснените родители са били принудени да взимат своите деца още преди обяд. Самите те споделят, че в яслата е ужасно горещо и не са взети никакви мерки, за да бъде осигурена една нормална среда за малки деца.

Директорката на яслата заяви, че се прави всичко възможно, за да може всеки един родител да се чувства спокоен и добавя, че по време на едни от най-топлите дни този сезон температурите наистина се покачват с пълна сила и тогава служителите започват да проветряват помещенията. По нейните думи на терасата е хладно и по тази причина няма проблем децата да стоят там.

Общината излезе с изявление, че преди десет дни е бил получен сигнал от друга детска ясла в града, след което служители незабавно са пристигнали на място, за да проверят температурата и във всички останали ясли. В момента се проучват вариантите, които да бъдат приложени, за да могат температурите в детските ясли да бъдат понижени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *