Спецакция на полицията се провежда в Разград


Спецакция на полицията се провежда в Разград

Спецакция на полицията в момента се провежда на територията на област Разград. Операцията е насочена главно към прекратяването на битовата престъпност, обявиха от МВР. Униформените са започнали проверки на всички пунктове, на които се продават метали, търговски райони, морги за автомобили, както и други места, за които има постъпени сигнали или се предполага, че може да се извършва подобна незаконна дейност, която подлежи на строги санкции от закона.

Органите на реда са изградили специални КПП-та, на които ще се извършват проверки на всички автомобили, които преминават за нелегални мигранти, както и за нарушители на пътя. В мащабната акция взимат участие охрантиелни екипи, служители на “Пътна полиция” и криминална полиция. Около РУ в Разград има пет действащи пункта, като два от тях са изградени в Лозница. Четири пункта са поставени край районното управление в Исперих и други шест в Кубрат.

Тази операция е поредната, която се насочва срещу престъпността, спазването на обществения ред и наличието на полицейски служители в райони, в които често има престъпни дейности. Припомняме, че по време на операция през месец юни в жилището на жител на село в област Разград бяха намерени и конфискувани незаконни боеприпаси.

, , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари