18 май 2022

Иван Стоянов

Вергил Кацов спечели подкрепата на местните реформатори от Кюстендил


Вергил Кацов спечели подкрепата на местните реформатори от Кюстендил

Твърда подкрепа за кандидата за народен представител от Реформаторския блок Вергил Кацов заявиха членове и симпатизанти на СДС в Кюстендил. На срещата присъстваха ръководствата и на останалите коалиционни партньори – Движение “България на гражданите” и “Народен съюз”, както и председателят на СДС в Дупница и кандидат за народен представител с №2 в листата Георги Георгиев. Водачът на листата на “Реформаторски блок – Глас Народен” Вергил Кацов бе представен от председателя на СДС в Кюстендил Анелия Любенова.

Като акцент на разговора се очертаха приоритетите в програмата на дясната формация, а именно образованието, културата, здравеопазването и правосъдието. Активистите на СДС споделиха лични впечатления за проблемите в тези сфери, тъй като голяма част от тях са лекари, учители, юристи. Те заявиха категорично, че подкрепят Вергил Кацов като обединителна фигура и като общественик и местен човек, добре запознат с проблемите на бизнеса в района. Кацов акцентира върху нуждата от намаляване на институционалния и административен натиск върху предприемачите.

На срещата бяха обсъдени и организационни въпроси, свързани с подготовката за парламентарните избори, а присъстващите представители на десните политически сили се обединиха около намерението да работят с общи усилия за постигането на депутатски мандат за Реформаторския блок в Кюстендилска област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *