Задържаха млад мъж от Пещера за притежание на наркотични вещества


Задържаха млад мъж от Пещера за притежание на наркотични вещества

Мъж на 31-годишна възраст беше арестуван за притежание на наркотични вещества в Пещера. Това се е случило по време на спецакция на полицията, която е насочена главно срещу разпространението на наркотици. Новината обявиха от МВР. Екип на РУ в града са претърсили жилище, в което живее арестуваният мъж.

След обстойна проверка е открит плик, в който е имало топче от прахообразно вещество. Органите на реда са направили незабавен тест на място на вещество. Констатирано е, че то отговаря на амфетамин. Открита е и една бутилка, пълна с листна маса, реагираща на веществото канабис.

Общото тегло на наркотиците е около 180 грама. Конфискувани са две бутилки с прекурсори, използвани от задържания за процеса по синтезирането на наркотичните вещества. Той е арестуван за срок от 24 часа. В ход е досъдебно производство, като е уведомен главен прокурор по този случай.

В края на месец юни при спецакции в област Пазарджик бяха разбити общо две оранжерии за наркотици, а преди няколко дни други двама мъже от Пещера бяха заловени отново за притежание на наркотици.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари