13 авг. 2022

Aleks

10 известни личности, които са били в затвора


10 известни личности, които са били в затвора

Доста известни личности са попадали под ударите на закона, въпреки че имат пари. Често се случва да имат проблеми с наркотици, да се разбере, че укриват данъци или нещо друго. Ето списък на 10 такива известни личности, които трябваше да излежат присъдите си. Интересно ли ви е да разберете какво са направили, за да бъдат осъдени? Предстои да разберете.

Марк Уолбърг
Актьорът е пристрастен към алкохола и наркотиците. През 1998-ма година той се напива и напада двама виетнамци. Осъден е да лежи две години, но излиза след 45 дни.

Фелисити Хъфман
Героинята на Хъфман в “Отчаяни съпруги”, Линет Скаво, е много привързана към децата си и би направила всичко за тях. В реалния живот Хъфман се е провинила точно във връзка с децата. През 2019-та година тя и други богати родители са осъдени за заговор, който оказва влияние върху приема в колежи в полза на техните деца. Става дума за най-добрите университети. Актрисата получава 14-дневна присъда, 250 часа общественополезен труд и глоба от 30 хиляди щатски долара.

Шон Пен
Шон Пен е известен с изблиците си на насилие. Получава присъда през 1987-ма година и трябва да лежи в затвора 60 дни. Той е ударил статист на снимачната площадка на филма “Цветове”. Точно тогава актьорът е бил в изпитателен срок за други две посегателства.

Марта Стюарт
Марта Стюарт е обвинена в измама с ценни книжа, възпрепятстване на правосъдието и заговор. Популярната телевизионна водеща, любител на дома, готвенето и начина на живот се замесва в този скандал през 2003-та година. Стюарт е останала пет месеца в затвора и се е наложило да бъде под домашен арест още пет.

Робърт Дауни Джуниър
Актьорът има проблеми с наркотиците, което води до арестувания по множество обвинения. В крайна сметка, той прекарва почти една година зад решетките, защото е нарушил условна присъда.

Майк Тайсън
Известният боксьор лежи три години в затвора през 90-те години. Обвинението е за изнасилване на 18-годишно момиче, а той продължава да твърди, че е неправомерно обвинен.

Линдзи Лоън
Актрисата премина през доста трудна борба с алкохола. През 2007-ма година тя е обвинена в шофиране в нетрезво състояние. Осъдена е на две седмици затвор, защото не е посещавала задължителните часове за обучение при проблеми с алкохола.

Уесли Снайпс
Актьорът е осъден, защото не е плащал данъци от 1994-та до 2000-та година. Налага се да лежи три години зад решетките между 2010-та и 2013-та година.

Лорин Хил
И Хил не е плащала данъците си. Тя е певица и активистка, но се е наложило да лежи три месеца в затвора през 2013-та година.

50 Cent
Рапърът е лежал половин година в затвора още когато е бил на 16 години. Той е извършил няколко престъпления, свързани с наркотици, след което е изпратен в поправителен дом за непълнолетни.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари