29 юли 2022

Aleks

4 прости правила за поддръжка на PVC дограма


4 прости правила за поддръжка на PVC дограма

PVC дограмата няма трудна поддържа, а това е само едно от многото ѝ предимства. Не се изискват много усилия от ваша страна, за да я почистите. Съветваме ви да се грижите за нея през определен период от време, за да работи ефективно и да изглежда добре.

Какво трябва да знаем за поддръжката и почистването на PVC дограмата?
1. Смазвайте пантите, заключващите механизми на вратите и прозорците периодично.

2. Проверявайте отворите и механизмите за твърди частици, които могат да попаднат там и да развалят дограмата. Ако има такива, отстранете ги.

3. Спазвайте инструкциите за употреба, написани на етикетите на почистващите продукти. Важно е да използвате правилното количество препарат. Ако е по-малко, няма да успеете да почистите добре. Ако пък е повече, може да развалите повърхността на дограмата.

4. Никога не използвайте почистващи препарати, които имат абразиви. Те ще надраскат профила на дограмата и ще съсипят вида ѝ. По принцип няма големи изисквания за препаратите, които ще използвате, но това е много важно.

Защо да изберете PVC дограмата?
PVC дограмата никак не е скъпа. Тя е здрава и устойчива на външните влияния, затова може да се ползва много дълго време. Има добри топлоизолиращи и шумоизолиращи качества, което я прави енергоспестяваща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *