14 юни 2022

Aleks

6 причини да остъклите терасата си


6 причини да остъклите терасата си

Все повече и повече домакинства предпочитат да остъклят терасата си, защото това има множество предимства и няма почти никакви недостатъци. Вече е лесно и достъпно да имате остъклена тераса. Преди само по-заможните хора успяваха да се сдобият с такава, но вече не е така.

Плюсовете на остъкления балкон/тераса:
1. Красива гледка
Има много хора, които обичат сутрин да пият кафе и да пушат цигара, загледани в красивата гледка, която се вижда от техния балкон или тераса.

2. Всеки сезон е прекрасно
През зимата закритите тераси са топли, а през лятото може да ги отваряте по-често и да се наслаждавате на слънчевите лъчи. През есента няма да влизат листа.

3. Защита
Закритият балкон/тераса защитава от неблагоприятните климатични условия. Дъждът и снегът няма да мокрят пода на терасата. Няма да се налага да чистите след гълъбите.

4. По-лесна поддръжка и по-рядко чистене
Закритата тераса няма нужда от често почистване. Няма да се налага да отделяте толкова много време и усилия за поддръжка.

5. Добре е и за котката/кучето
Ако имате домашни любимци, те могат да стоят на терасата дори през зимата, ако тя се отоплява. Няма да се притеснявате, че котката може да скочи, гонейки някоя птица или летяща буболечка.

6. Простиране по всяко време
През зимата пак може да простирате дрехите си на терасата – те ще изсъхват по-бързо и няма да замръзват.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари