26 май 2022

Aleks

Фронтменът на “Аеросмит” започна да се бори срещу зависимостите


Фронтменът на "Аеросмит" започна да се бори срещу зависимостите

“Аеросмит” са американска рок група, считана за една от най-значимите в стила хардрок. Групата е създадена през 1970-та година и още печели фенове по цял свят. Творчеството на бандата е повлияло на много други рок групи и ги е вдъхновило също да създават запомнящи се парчета.

В момента обаче, членовете на “Аеросмит” се налага да отменят концертите си през юни и юли, които трябваше да проведат в Лас Вегас. Причина за това е, че фронтменът Стивън Тайлър доброволно се е включил в рехабилитационна програма. Певецът е на 74 години и от дълго време се бори със зависимостите си.

В официално изявление на групата в социалните мрежи се твърди, че след операция на крака на Стивън, той отново е развил зависимост към алкохола, след което доброволно се е присъединил към терапевтичната програма. Очаква се групата да поднови концертите си през септември.

Парите от закупените билети за отменените концерти ще бъдат върнати на почитателите. Групата се извинява на феновете си и се надява Стивън да успее да се възстанови.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари