13 окт. 2022

Aleks

Какви са изискванията на Halloween за концерта им в България?


Какви са изискванията на Halloween за концерта им в България?

Тази вечер (13-ти октомври) от 18:00 часа в зала “Арена Армеец” в София ще се проведе концертът на Hammerfall и Halloween.

Този концерт е част от турнето на Halloween – United Alive World Tour Part II. На него ще чуете новите песни, но и най-големите хитове на групата в оригиналния състав, воден от вокалното трио Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen.

Helloween са имали изисквания – да има цветя във всяка гримьорна, да има кофи за разделно изхвърляне на отпадъците в цялата зона на бекстейджа, както и хората работещи с тях да имат желание за работа.

Групата още е искала да има смути мейкър, достатъчно количество местна бира и вино, вана във всяка една хотелска стая. След като концертът приключи, музикантите искат да ядат италианска храна, а специално за барабаниста трябва да има осигурени арабски нудъли.

Според организаторите тези изисквания са абсолютно нормални, не са претенциозни или трудни за изпълнение. Единственото по-странно желание е да има тоник с краставица, който не може да се намери в България, но дори той ще бъде осигурен.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари