Кои са задължителните вещи за плажа?


Кои са задължителните вещи за плажа?

Все още е лято и все още имаме време за една прекрасна ваканция на морето. Нима има нещо по-хубаво от лъчите на слънцето и допира на морските вълни? Всичко е готово и вече сте готови за тръгване, но нека видим какво не трябва да забравяме за плажа, за да можем да се чувстваме спокойни и да прекараме времето си добре. С помощта на този наръчник ще начертаем основните вещи, които трябва да ви придружат на плажа.

 1. Плажна чанта и кърпи

Разбира се, плажната чанта е неизменна част. Вземете си по-голяма, за да можете да поберете всичко. Сложете в нея плажните си кърпи, тъй като дори и да си вземете шезлонг, пак ще ви се наложи да постелите върху него и кърпа от хигиенна гледна точка.

2. Плажно масло, олио и шапка

Плажното масло трябва да номер едно приоритет, за да избегнете сълнчево изгаряне. Шапката е от необходимост, защото ако нямате постоянна или дебела сянка, задължително трябва да защитите главата си от горещите слънчеви лъчи.

3. Охлаждаща чанта

Ако искате да имате студени напитки на плажа, единият вариант е да си купувате от близките заведения. Ако обаче искате да консумирате по-често напитки, по-евтин вариант е хладилната чанта. Да, може да е тежка, но пък за сметка на това ще сте снабдени с охладени напитки през целия ден на плажа. Не пропускайте да вземете и охлаждащите течности, които да замразите преди всяко ползване на чантата.

4. Очила за плуване, шнорхел или други подобни аксесоари

Ако планирате гмуркане, то тогава непременно си взмете очилата за под вода, шнорхела, плавниците и всичкото оборудване, което имате. Можете да се гмурнете за миди, рапани или раци.

5. Плажна топка, карти за игра, кръстословици и други

Ако не сте фенове на гмуркането, можете да си вземете карти за игра, судоку, кръстословица, не се сърди човече или нещо друго, което да ви развлича.

6. Комплект за игра за деца

Ако имате деца от опит знаете, че те не стоят на едно място, особено на плажа. За да избегнете постоянното тичане във водата и за да си осигурите малко спокойствие, вземете им пластмасов комплект за игра, с който да си играят на брега на морето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *