Локи 2 се завръща на екран


Локи 2 се завръща на екран

Премиерата на „Локи“ сезон 1 беше на 9 юни 2021 година от Дисни +.

Първият сезон на сериала „Локи“ включва шест епизода.

Финалът на сериите за Локи се излъчи на 14 юли 2021 година.

Продукцията е част от Киновселената на Марвел.

„Локи“ е американски сериал, създаден от Майкъл Уалдрон. Базиран е върху едноименния персонаж на Марвел Комикс: Локи – богът – измамник.

След премиерата на сериала , кинопродукцията беше похвалена от критици и фенове за сценарий, визуални ефекти и най-вече за изключителното представяне на Том Хидълстън в главната роля.

Точно преди края на финала, създателите по доста заинтригуващ начин обявиха, че ще има „Локи“ сезон 2. Докато на екрана е досието на един от героите, камерата се фокусира върху червен печат с надпис „Локи ще се завърне в сезон 2“. Това е централна сцена от финала на последния епизод и така се потвърждава, че Том Хидълстън ще се завърне за още един сезон.

И с този сериал, филмите на Marvel се доближават до темата за съществуване на мултивселена – която е централна в Doctor Strange in the Madness of the Multiverse.

Главни герои в „Локи“ сезон 1 са:

Том Хидълстън – Локи

Оуен Уилсън – Мобиус М. Мобиус

Гугу Мбата-Роу – Равона Ренслейър

Вунви Мосаку – Ловец Би-15

Юджийн Кордеро – Кейси

Тара Стронг – Г-ца Минути (глас)

Саша Лейн – Ловец Си-20

София Ди Мартино – Локи / Силви и др.

Действието на сериала се развива след кражбата на Тесеракта в Отмъстителите: Край на играта. Появява се алтернативна версия на Локи (София Ди Мартино – Локи – Силви), което донякъде променя характера. Самият Локи попада в „Управление на времевите вариации“ (UVI), организация, която съществува извън пространството и времето. Тя наказва онези, които разрушават обичайната система на времето. Локи има избор: да бъде изтрит от реалността или да помогне на UVI в борбата срещу неговата алтернативна версия.

Сериалът е фантастичен, очарователен, забавен и опасен, подобно на самия полубог Локи.

Том Хидълстън, който играе главната роля, се променя от обичан злодей към симпатичен антигерой в партньорство с Оуен Уилсън.

Президентът на Marvel Studios Кевин Фейги спомена, че те все още търсят режисьор и ако нямат успех, снимките могат да започнат най-рано до 2022 година. В момента се снима сезон 2 на „Локи“, а датата му на излизане в Disney+ все още не е известна.

Със сериала „Локи“ ние попътувахме във времето и сега с нетърпение очакваме завръщането на един свят, изпълен с магия, шеги, пакости и приключения.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари