21 ян. 2023

Aleks

Metallica с нов албум, излезе вторият сингъл!


Metallica с нов албум, излезе вторият сингъл!

Новият студиен албум на Metallica се казва „72 Seasons“ и ще бъде достъпен на пазара на 14 април. Тавата е продължение на “Hardwired…to Self-Destruct” от 2016 г. Бандата ще тръгне на турне в Европа и Северна Америка за две години. То ще започне в Амстердам в края на април месец.

Издател на новия албум е собственият лейбъл на групата Blackened Recordings. Продуценти са Джеймс Хетфийлд, Ларс Улрих и Грег Фиделман. Ще има 12 нови парчета с обща продължителност малко повече от 77 минути.

Преди дни Metallica пуснаха втория сингъл от албума, който се казва „Screaming Suicide“ (Крещящо Самоубийство). Може да чуете и видите песента тук:

Групата разказа какво я е вдъхновило да създаде парчето. То е посветено на една тема табу – самоубийството. Според музикантите всеки трябва да признае това, което чувства в себе си и да не отрича, че понякога го спохождат такива мисли. Според Хетфийлд и компания в някакъв период от живота си всеки един човек си е помислял за самоубийство, но трябва да се научи да говори за тези неща и да се изправи срещу тези мисли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *