Николаос Цитиридис представя стендъп шоуто си в Плевен


Николаос Цитиридис представя стендъп шоуто си в Плевен

Известният водещ на вечерното си шоу по БТВ Николаос Цитиридис ще гостува в Плевен днес. Локацията на събитието ще е читалище „Съгласие 1869”. Цитиридис ще представи собственото си стендъп шоу със заглавието „Това не е за по телевизията”.

Спектакълът обещава много смях и положителни емоции за плевенчани. Въпреки че шоуто му в момента се намира в лятна вакация, водещият винаги намира начин да разсмее публиката. Важно уточнение е, че днешното шоу ще има доста нецензурен език, като историите в него ще се разказват без всякакви задръжки и разбрира се ще бъдат поднесени по много атрактивен и забавен начин.

Публиката ще може да научи пикантни подробности зад кулисите на едно шоу и какво точно се случва, когато никой не гледа и снима. Николаос ще разкрие и отговорите на много въпроси, като един от тях е свързан с рисковете от живото предаване и начините за справяне с тях. Шоуто стартира от 20:00 часа.

Николаос Цитиридис изгрява в „Комеди Клуб София”. Неговият талант е забелязан и днес вече е едно от най-разпознаваемите лица в България.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари