Осем години затвор грозят певицата Шакира


Осем години затвор грозят певицата Шакира

Певицата Шакира може да получи присъда от осем години лишаване от свобода. Причините са многобройни обвинения за това, че не е извършила плащане на сумата 14,5 млн. евро в периода между 2012 г. и 2014 година.

Испанските власти поискаха тази присъда и глоба в случай, че певицата бъде призната за виновна по 6 обвинения. Певицата е убедена в невиността си и не е пожелала да се сключва споразумение, като смята, че тези обвинения нарушават нейните права.

От прокуратурата са сигурни, че Шакира не е изплатила съответните данъци.

Певицата определено преживява криза, тъй като освен тези обвинения, скоро тя приключи своята дългогодишна връзка с Пике и по този начин разбуни светските среди. Според слуховете, причината за раздялата е изневяра от страна на футболиста, но това не беше доказано със сигурност. Шакира опровергава твърденията, че в посочения период е била на територията на Испания. Визите и за този период според нея са “спорадични”. Именно на този аргумент разчита звездата, която не желае имиджа и да бъде уронван повече, особено в светските среди.

Властите в Испания оспориха твърдението на певицата, защото са разучили нейния живот в този период и е станало ясно, че по това време тя е посещавала активно Испания.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари