16 авг. 2023

Мария Спасова

Сутиен бриджитка: Топ моделът за всяка елегантна дама през лятото


сутиен бриджитка

Трудно можем да си представим топлите месеци без топ бюстие или рокля с гол гръб, а тези тоалети се съчетават единствено със сутиени бриджитка

Кое е най-подходящото бельо за лятото? Това, което ще ви подкрепи удобно с изрязан тоалет и топ без презрамки, ще изглеждате добре в тънките материи, няма да повиши излишно градусите в горещините. И когато говорим за горната част, несъмнено на всички изброени условия отговарят сутиени бриджитка.

Популярността им неслучайно е толкова голяма вече години наред. Специфичната им форма и привлекателният дизайн гарантират желания ефект, независимо от дръзкия избор на рокля или потник с гол гръб.

Вариантите са различни и отговарят на очакванията на почитателките на класическата визия или на тези, които предпочитат провокативното излъчване. Палитра от цветове и материи, включително дантели за безкомпромисните към женствеността – богат избор за всяка представителка на нежния пол.

Специалните отличителни черти на сутиените бриджитка са предимно заради тяхната форма и начинът, по който прилепват към тялото на дамите. Крайният резултат се състои в ослепителната гледка в деколтето, което несъмнено е мечтата и на жените.

Да притежавате един сутиен понякога може да се окаже достатъчно, за да разполагате с всички възможни нежни „оръжия“ на света. А знаем, че дама със самочувствие е наистина способна да покори което и да е предизвикателство на пътя.

Чашките на бриджитката са създадени така, че да покриват гърдите съвсем малко над половината. Презрамките са друг отличителен белег. Те се разполагат в края от двете страни, като именно това ги превръща в изключително подходящи за тоалети с широко и дълбоко деколте.

Не се притеснявайте, ако природата не ви е дарила с повече обем. Голямата част от бриджитките са снабдени с подплънки, което е в полза на илюзията за по-пищен и закръглен бюст. Бриджитките притежават свойството да повдигат и да уголемяват.

Говорейки за преимуществата им, може да бъде обобщено, че това е сутиенът, от който се нуждае всяка жена. Той мигновено прави силуета ви изтънчен, увереността лъха от вас, а в погледа ви ще се чете игривото пламъче, точно това от което имате нужда, за да избягате от скуката на ежедневието.

Не остава никакво съмнение в това, тъй като сутиенът дължи известността си на Бриджит Бардо. Актрисата акцентира върху своя бюст с ниско затворения модел, а горната част остава открита. Със своето пленително очарование и естествени дадености Бриджит го превръща в най-продавания продукт бельо за времето си, а тенденцията продължава и до днес, защото носи сексапил, но също така предлага и удобство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *