Бионсе издаде нов албум


Бионсе издаде нов албум

Бионсе пусна на пазара своя дългоочакван нов албум, озаглавен “Renaissance”. Албумът е дълко чакан от феновете на звездата, тъй като последният такъв беше преди цели 6 години. В него място заемат 16 песни в различни стилове.

Певицата съобщи за издаването на албума чрез пост, написан в личния и уебсайт, а впоследствие и в профила и в Инсатграм. В поста тя не спира да благодар за подкрепата на нейното семейство, както на близки и приятели. Тя уточни, че проектът е записван три години, изцяло по време на пандемичната обстановка. По думите и, този албум е отворил хови хоризонти за нея, като я е откъснал от действителността и трудните времена, пред които светът беше изправен.

“Renaissance” бе обявен на пазара около 36 часа, след появяването му в онлайн пространството. Това обаче предизвика неодобрението на феновете на певицата.  Сингълът “Break My Soul” излезе по-рано през юни тази година. Бионсе е сред изпълнителките, които държат рекорда за получени награди “Грами”, а нейните фенове са в истинска еуфория от издаването на настоящия и албум.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари