Бургас посреща наградите “Златен микрофон”


Бургас посреща наградите "Златен микрофон"

Бургас ще бъде домакин на наградите за стендъп “Златен микрофон”. Това събитие ще се отбележи под формата на фестивал, който ще продължи три дни- от 28 до 30 юли. Едни от най-добрите комедианти в стендъпа ще присъстват.

Само един от участниците ще победи и ще спечели златна статуетка, която тежи два килограма. Тя е изработена по специална технология, подобна на тази от Древна Гърция. От такъв материал се изработват и наградите “Оскар”.

Награждаването ще се проведе през последния ден, а победителят ще заеме почетното място на сцената, за да представи цялото си шоу.

Жури на събитието ще са Мария Игнатова, Георги Кючуков и Румен Угрински. Те ще имат задачата да оценяват по определени критерии участниците, като техните оценки ще бъдат анонимни. Победител ще е този, който получи най-високата оценка.

Наградите не свършват дотук. Ще бъдат дадени още награди на публиката, както и на останалите комедианти, които са се регистрирали за участие и няма да се вземе предвид до кой етап от състезанието са стигнали.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари