Фестивал на скоростта в София


Фестивал на скоростта в София

До неделя, 12-ти юни, ще можете да посетите първото в България изложение за луксозни и спортни автомобили – Sofia Festival of Speed (Фестивала на скоростта в София). Експозицията е с вход свободен, а мястото е бул. “Цариградско шосе” 159, Benchmark Business Center, в София.

Ferrari, Maserati, Lamborghini, Mercedes и Porsche са част от марките, които имате възможност да видите на живо. На изложението за първи път ще бъдат представени други брандове преди официалния им дебют в България. Ще присъства също Tesla Model Y, една от едва 20-те коли в света с личния подпис на Илон Мъск. Ще има и много други изненади на място за гостите на фестивала.

Организаторите предоставят на аудиторията рядката възможност да видят автомобили, които трудно могат да бъдат забелязани по улиците. Освен известни марки, посетителите ще могат да разгледат автомобили със сериозна състезателна история, както и дрифт автомобили. Във фоайето на сградата на партерния етаж има луксозни колекционерски книги с историята на част от изложените марки коли.

Партньор на събитието е Електрохолд, която е част от най-големия публичен холдинг в страната. Организатор e Авто Юнион АД, която предлага у нас 9 марки автомобили, след които Ferrari и Maserati. Изложението е факт, благодарение на подкрепата на единайсет компании, сред които и един от застрахователите – Евроинс, също част от Еврохолд. Партньори са още Official Ferrari Service, Maserati Auto Italia, Автомобилен ретро клуб „AvangarD Classic”, MM Ауто, TRADE IN и Falken Drift Team България. Организаторите на Sofia Festival of Speed имат амбицията да превърнат събитието в ежегоден празник.

guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари