Фестивалът Neverfest няма да се състои, поради слаб интерес


Фестивалът Neverfest няма да се състои, поради слаб интерес

Музикалният фестивал Neverfest, който според плановете трябваше да се състои в морския град Варна, се отменя. Събитието трябваше да бъде около 29 и 31 юли, но заради слаб интерес, фестивалът се отменя за следващата година.

Това лято има много музикални събития, концерти и фестивали. Повечето от тях имат свободен вход и по този начин публиката ги посещава по-често, за разлика от тези, които имат вход.

Neverfest трябваше да дебютира тази година, но от ръководството съобщават, че задължително събитието ще се състои следващата година. Важна подробност е, че закупените билети за тази година ще важат и за следващата, за да може публиката да не бъде ощетена. През есента ще се обяват новите дати за събитието.

Събитието трябваше да се проведе в Аспарухово. На сцената щяха да излязат известни и обичани изпълнитли, като P.I.F., D2,  100kila, Керана, Филип Аврамов със спектакъла си “Бай Рок”, както и много дтуги. По време на концерта, публиката щеше да стане свидетел на много танци, упражнения по аеробика, графити, рисуване и други.

Малчуганите можеха да се забавляват в разнообразните игри, измислени специално за тях. На мястото на събитието щеше да има по план дартс, джаги, футбол, състезания по сумо и много други забавления.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари