12 авг. 2022

Aleks

Предстоящите рок фестивали в България


Предстоящите рок фестивали в България

Лятото все още е в разгара си. Големите рок фестивали минаха, но предстоят други, с български изпълнители, които също не са за изпускане. Входът им е свободен, така че няма какво да му мислите. Грабвайте палатките или си запазете място за спане, и отивайте да се наслаждавате на български рок банди!

Подредили сме събитията хронологично, за да е по-лесно да си направите план.

1. VARNA ROCK ADVENTURE 2022
Този фестивал започва днес и завършва на 16.08 – цели четири дни. Това е второто издание на фестивала и се провежда в Аспарухов парк, Варна. Можете да получите автографи от изпълнителите всеки ден между 19 и 20 часа.  На 16.08. ще има игри и забавления за най-малките. Специалната детска програма включва участието на танцови школи и изпълнители, песни и танци за малчуганите, както и модни ревюта. Водещ ще бъде Искрен Пецов. Програмата за днес включва Svetlio And The Legends, WICKEDA, PIZZZA, Психо багажник. Утре на сцената ще може да видите Б.Т.Р., Caliberty, Headmaster и Second To None. На 14-ти август изпълнителите са следните: Оdd Crew, The Revenge Project, Shadows Out Of Time, Terravore. На 15-ти август ще чуете KIKIMORA, LSDD, Парадокс и Red House. Събират се средства за Клиниката по детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ „Света Марина“ във Варна. Фейсбук страницата на събитието може да намерите тук.

2. September Sun Rock Fest Dobrich 2022
Рок фестивалът в Добрич в градския парк “Свети Георги” ще се проведе на 02.09. и 03.09. Началният час е 17.00. Това е петото издание на феста, което се осъществява с помощта на Община Добрич. Групата Пета Инвалидна Бригада се събира след 30 години прекъсване. Отново ще може да чуете Оdd Crew (в първия ден) и Svetlio And The Legends (във втория ден). На 02.09 другите банди, които ще излязат на сцената са: Concrete, Deadscape,Пета Инвалидна Бригада, This burning day. На 02.09 на сцената излизат People of maha, Electric dragon, Knockout Bang, Антифриз. Още информация за събитието може да намерите на фейсбук страницата.

3. Green Rock Fest Ruse 2022
Фестивалът в Русе на площад “Свобода” също ще продължи два дни – 10.09. и 11.09. Специални гости са Фактор, Doogie White и Кикимора. Събитието се провежда за 14-ти път. Повече информация за събитието може да получите, като го проследите във фейсбук страницата.

4. Japara Mega Rock
Фестивалът ще се проведе в Плевен, като предстои да бъдат обявени участниците. Рок събитието ще може да посетите на 17.09. Все още няма много информация за този фестивал, но може да се информирате за него чрез страницата му във фейсбук.

ROCK ON!

, , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари