19 май 2022

Ангел

Sofia Live Фестивал – Пълна Програма на събитието


Sofia Live Фестивал – Пълна Програма на събитието

Музикалната сцена тази година в София няма да бъде празна. От 24-ти до 26-ти юни в Арена София в Борисовата градина няколко известни артисти ще заемат мястото си на сцената, за да зарадват всички фенове.

Сред обявените имена са Silas Short, Children of Zeus и Akua Naru.  Silas Short е музикант от Чикаго, който преминава значителни перипетии, за да достигне до сцената.

Програмата стартира с Babe Sila, Dena и Acrillics, които са подготвили грандиозно шоу за 24-ти юни. Acrillics са едни от най-интересните изпълнители в Нова Зеландия. Те не се фокусират върху един стил, а правят електронна музика, която съчетава редица жанрове в себе си.

На 25-ти Арена София ще бъде завладяна от Vianne, Kake? и Lola Marsh. Програмата на 26-ти ще закрият споменатите по-горе Silas Short, Children of Zeus и Akua Naru, с помощта на българският дует Молец.

Vianne пък ще е сред най-младите изпълнители на сцената. Тя е американка с българско потекло, прекарала живота си в пътуване между двете държави. От 13 годишна се занимава професионално с музика, а на 16 и първият и хитов сингъл е вече факт.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари