8 юни 2022

Aleks

Започват турнири по игри на фунийки


Започват турнири по игри на фунийки

Играта на фунийки е една от по-остарелите игри, но това не значи, че е забравена. Започват турнири в по-големите градове в България – София, Пловдив, Варна, Бургас.

По време на турнирите ще бъдете оборудвани с предпазна екипировка, пушка,  фунийки и отборна шапка. Играта на фунийки може да бъде опасна, затова се дават защитни очила и елек.

Забранено е внасянето на чужди фунийки и пушки, защото оборудването за турнирите е специализирано и са взети мерки за сигурност. Забранено е също прицелването и стрелянето в главата и в лицето.

Фунийките са обезопасени на върха с капсули с мастило и няма опасност от забиване в тялото на участника. Това не променя по никакъв начин траекторията на изстрела на фунийката и няма да попречи на играта.

В турнирите по игра на фунийки могат да участват лица от 13 до 60-годишни. За непълнолетните ще се изисква декларация за съгласие от родителите.

Местата са ограничени до 250 играчи на турнир. Има и краен срок за записване – 25-ти юни или до запълване на капацитета. За да си подсигурите мястото, трябва да заплатите депозит. Ако желаете кетъринг, заплаща се по 20 лв допълнително на участник.

Повече информация за записалите се до момента, за организацията на събитието, за пушките, календар на турнирите в отделните градове и т.н. можете да намерите на този сайт.забранено е блъскането и физическата разправа по време на турнира! По време на турнирите има 10 бр. съдии които следят за спазване на правилата! При 5 нарушения на правилата от участник , той се отстранява от играта!

Абонирай се
Уведомете за
guest
1 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари