19 юли 2024

Виктор Петров

Ботев Пловдив и WINBET продължават партньорството си за сезон 2024/25


Ботев Пловдив и WINBET продължават партньорството си за сезон 2024/25

Ботев Пловдив и бетинг операторът WINBET ще продължат да си партнират и през новия сезон. Букмейкърът ще остане на екипите на „канарчетата“ срещу много добър спонсорски договор, който е валиден до края на сезон 2024/25, но със сигурност идното лято ще има преговори за продължаване успешното партньорство.

Освен, че ще присъства на екипите на Ботев Пловдив, WINBET ще може да рекламира компанията си както по време на домакинските мачове от всички турнири, така и на спортния комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова сподели, че е много щастлива от продължаването на отношенията между компанията и футболния клуб, като заяви, че това е “не просто едно от най-дълготрайните за нашата компания, а и едно от най-успешните в дългосрочен план.” и не пропусна да поздрави Ботев Пловдив за огромния успех със завръщането му в европейските клубни турнири.

Колева-Иванова също така заяви, че WINBET продължава политиката си за подкрепа на родния спорт и пожела успех на Ботев Пловдив в квалификациите на Лига Европа, където се представят отлично до момента. Изпълнителният директор на „канарчетата“ Алексей Киричек също сподели, че е щастлив от продължаващото партньорство с WINBET и подчерта, че компанията е партньор, който подкрепя Ботев Пловдив при всякакви условия.

WINBET е сред най-популярните онлайн оператори за хазартни игри, като разполага с огромно разнообразие от възможности за спортни и казино залози и атрактивни winbet бонус оферти. Комбинацията от това помага на компанията да се развива с всяка следваща година, а потребителите са винаги изненадани от нови промоции, winbet бонуси, както и актуализации по платформата за по-добро изживяване при игра.

Източник: 7Спорт

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *