ЦСКА победи Базел с 1:0


ЦСКА победи Базел с 1:0

Снощи ЦСКА-София победи Базел на Националния стадион “Васил Левски”. Футболистът на Базел – Серхио Лопес си вкара автогол и това бе единственото попадение, което осигури победата на Армейците. 17 000 привърженици дойдоха да подкрепят любимия си отбор, като не спираха да пеят песните на Сектор Г.

Чрез тази победа  ЦСКА си осигури предимство, макар и минимално за следващия реванш, който ще се изиграе на “Сейнт Якоб-Парк” след седмица. Играта на футболистите на ЦСКА беше добра и това обнадежди феновете и треньора Саша Илич. Благодарение на тактиката, показана от червените, те успяха да продължат напред.

Победата беше засенчена от проблеми в агитката, които възникнаха по време на полувремето. Феновете и тарторът на ЦСКА излязоха с изявление, в което изразиха категоричното си недоволство от случилото се. Причината беше нахлуване от фенове от Сектор В към Сектор Г, като някои от привържениците бяха изгонени и обиждани, сред които имаше и деца. Това поведение не се толерира от феновете, които веднага реагираха остро и негативно на тези действия с думите, че Сектор Г е на всички.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари