ЦСКА-София победи Сайнт Патрикс


ЦСКА-София победи Сайнт Патрикс

ЦСКА-София снощи успя да победи ирландския тим Сайнт Патрикс. Армейците гостуваха в Дъблин, а общият резултат от мачовете е 2:1 и по този начин те успяха да отстранят противника си.

Саша Илич, треньорът на Армейците похвали своя отбор и заяви, че е доволен от тяхното представяне и смята, че продължаването напред в Лигата на конференциите е напълно заслужено. Той честити победата на футболистите, като не пропусна да спомене, че стигането до този етап е било трудно, тъй като съперникът им е бил много силен. Илич не успя да скрие радостта си от победата.

Треньорът допълни, че в момента той и отборът му работят по много положения, най-вече статичните. Още след края на първия двубой е било ясно къде са силните и слаби страни на противника. Още от самото начало се показа хъса и волята на Илич за победа и това видимо се отрази на играта на червените.

За финал той сподели, че следващият противник също е много труден и се очаква един тежък двубой. Ще очакваме с нетърпение да проследим представянето на Армейците в следващите мачове.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари