Efbet определи големите фаворити на Световното първенство 2022


Efbet определи големите фаворити на Световното първенство 2022

Последната международна пауза преди Световното първенство приключи в края на септември и това означава, че ако оставим настрана малкото приятелски мачове преди турнира в Катар тази зима, то всички национални отбори вече са насочили поглед към Мондиала. Очаква ни страхотен турнир, който ще бъде исторически – първи световни финали през зимата, но разбира се температурите в Катар ще бъдат високи. Родният букмейкър Efbet определи големите фаворити за спечелването на световната титла. Настоящият световен шампион Франция е един от тях – 7.00 коефициент за “петлите” да защитят титлата си. Фаворитът на Ефбет обаче е Бразилия – ставката за “селесао” е 5.00. Сред големите фаворити са още Англия, Аржентина и Испания.

Бразилия се представя колебливо на световни финали от няколко десетилетия. От невероятното представяне на Роналдо през 2002 г., което им донесе титлата, те успяха само веднъж да преминат четвъртфиналите и като се има предвид какво се случи след това – тежката загуба от Германия у дома, вероятно биха предпочели да не са го сторили. „Селесао“ обаче още са единствените неевропейци, които триумфираха, откакто Диего Марадона повлече Аржентина към славата през 1986 г. и точно сега те отново изглеждат най-вероятно да прекъснат този цикъл на европейско господство. Вече тази година те спечелиха доста срещи, някои от които с три или повече гола разлика. И отборите, които са победили, не бяха никак слаби – Чили, Парагвай, Южна Корея, Тунис и Гана са сред онези, които са пометени от страната на Тите, която има ясно изразен привкус на Висшата лига с играчи като Алисон, Тиаго Силва, Каземиро, Габриел Жезус и Ричарлисон.

Бразилците преминаха през южноамериканските квалификации с лекота, като те спечелиха 14 и завършиха наравно в три от своите 17 мача (вкараха 40 гола и допуснаха само пет) и бяха толкова сигурни за първото място, че дори не си направиха труда да преиграят мача с Аржентина, който беше прекъснат, когато бразилските здравни служители нахлуха на терена, изкарвайки четирима аржентинци играчи за нарушаване на правилата на Covid. Няма съмнение, че отборът е в страхотна форма и неслучайно е големият фаворит за триумф на Световното в Катар тази зима според efbet букмейкърa.

Франция е вторият голям фаворит на Мондиала в Катар тази зима. “Петлите” ги очаква потенциален 1/8-финал с Мексико, с който би трябвало да се справят. Френският тим обаче изглежда уязвим тази година и не е ясно дали ще може да се бори с големите сили на национално ниво. Отборът на Дидие Дешан се класира за Катар по удобен, макар и не съвсем убедителен начин, като направи равенство у дома и като гост с Украйна и също така не успя да победи Босна у дома. Както винаги, когато става дума за големи турнири, френският тим е с големи шансове, но пък на Евро 2020 се представи слабо и отпадна изненадващо от Швейцария.

Последният шанс на Аржентина на Меси да вдигне световната титла и това може да е и най-добрата му възможност. Аржентина има страхотен отбор, който съчетава перфектно младостта и опита, и те не са губили мач от Копа Америка през 2019 г. efbet.bg онлайн дава 8.00 коефициент за аржентинците да триумфират в Катар, колкото е ставката и на Англия. „Гаучосите“ спечелиха Копа Америка през 2021 г., за да сложат край на чакането на Меси за голямо международно отличие и наистина изглежда имат отличен шанс да вдигнат световната титла, но трябва да бъдат на върха на възможностите и гениалните изяви на легендата на Барселона може да им помогнат.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари