19 юли 2024

Aleks

ЕЛИТБЕТ може да се превърне в спонсора мечта за Трета Лига


playing soccer

Футболните почитатели из страната вече очакват с нетърпение новия сезон 2024/25 в Трета лига, който обещава да бъде още по-динамичен и вълнуващ с подкрепата на ELITBET.

За първи път, в историята си Трета лига ще има свой официален спонсор. Бетинг компанията видя големия потенциал на първенството и реши да инвестира в него. Тази сделка обещава приходи и подкрепа за аматьорския футбол в страната и по-конкретно за третото ниво на българския шампионат.

ЕЛИТБЕТ е в напреднали преговори с Аматьорската футболна лига за спонсорство на Трета лига. Ако сделката бъде финализирана, по всяка вероятност от новия сезон Лигата ще носи името ELITBET Трета лига. Като съответно четирите лиги, разделени на географски принцип ще са с имена ELITBET Югозападна Трета лига, ELITBET Северозападна Трета лига, ELITBET Североизточна Трета лига и ELITBET Югоизточна Трета лига.

Според информацията окончателното споразумение ще бъде подписано до края на юли, преди старта на двубоите в Трета лига, в началото на август. Новината беше потвърдена от двете страни пред Blitz.bg, като се очаква съвсем скоро партньорството да бъде обявено на представителите на клубовете по зони, а впоследствие и публично.

Очаква се партньорството да доведе и до по-мащабна разпознаваемост за лигата и още повече подкрепа по стадионите за тимовете от третия ешелон. Полза ще има и за клубовете, които ще получат допълнителни финансови постъпления, вследствие на партньорството.

Източник: https://7sport.net/news/elitbet-mozhe-da-stane-sponsor-na-balgarskata-treta-liga/

 

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *