Inbet дава награди при всяка победа на Григор Димитров


Inbet дава награди при всяка победа на Григор Димитров

Хазартният оператор Inbet ще раздава награди на стойност 30 лева безплатен залог всеки път, когато най-добрият български тенисист Григор Димитров печели през настоящата 2023 година. Именно Димитров продължава да покорява класации и да впечатлява с уменията си в света на тениса.

Какви са правилата на Бонус Българска победа?

Промоцията започна още през месец януари и ще приключи на 31.12.23 година. Не се изисква от потребителите да правят допълнително поискване на бонус, тъй като той ще бъде начислен при изпълнение на посочените стъпки.

Всеки играч ще получи 30 лева от Inbet под формата на Free bet в личната си потребителска сметка, в случай че е поставен залог преди старта или по време на срещата. Необходимо е да заложите за победителя, който е най-високо оценяваният тенисист от България. В момента без съмнение става дума за Григор Димитров, за който се очаква, че ще задържи позициите си до края на настоящия сезон. Залогът ви трябва да бъде за 30 лева, но това условие е валидно, ако Димитров играе срещу тенисист, рамкиран с по-висока оценка. Ако неговият съперник се намира на по-задна позиция в класирането, то тогава минималната сума за залог става 50 лева. И още нещо:  минималната ставка за победа на Григор е необходимо да бъде повече от 1.30. Можете да се запознаете отблизо с правилата и условията на промоцията на www.inbet.com.

В момента Димитров се намира на 27-ма позиция в световната ранглиста, което автоматично означава, че той ще вземе участие в турнирите, част от Големия шлем.

Какви са коефициентите на Inbet за Григор Димитров в турнирите от Големия шлем?

Ставката за победа на Григор на Роланд Гарос е 126. Сред най-изявените фаворити на Inbet са Джокович, Алкарас и Надал.

Статистиката сочи, че шансът на Димитров на Уимбълдън е малко по-добър, тъй като коефициентът е определен на 101. Категоричният победител в Лондон остава Новак Джокович.

ЮС Оупън, който ще се проведе в края на летния сезон, отбелязва сравнително равни коефициенти за финален победител. И в този турнир фаворит остава Джокович според Inbet. Коефициентът тук е 101 за българина, подобно на очакванията в Уимбълдън.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари