Шави Ернандес смята, Барселона е като магнит за футболистите


Шави Ернандес смята, Барселона е като магнит за футболистите

Шави Ернандес, старши треньор на Барселона обяви, че каталунският тим е като магнит за всички футболисти и никак не е трудно да бъдат привлечени нови футболисти.

Барселона успя да засили редиците си с Левандовски, който беше част от Байерн Мюнхен дълги години, Кесие и Рафиня. В момента се водят преговори за трансфера на Жул Кунде.

Според Шави, Барселона е велик клуб с велика история и определено действа като магнит. Всеки нов футболист, които се присъединява към каталунците, е искрено развълнуван, че ще играе в такъв гранд, като Барселона. Той допълни, че ръководството и футболистите имат голямата амбиция да изстрелят Барса отново на върха, където трябва да бъде. Хората от различни националности показват пристрастието си към клуба.

Треньорът беше попитан има ли възможност Меси да отново да се върне в Барселона. Той с гордост отсече, че ще бъде много щастлив, ако това се случи. По думите му, Лионел Меси е най-добрият футболист изобщо в света, но на този етап няма как да се върне, заради договора си. Шави не пропусна да изрази похвала към легендарния Левандовски, който по думите му е изпълнен с професионализъм, съчетан със скромност.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари