17 сеп. 2024

Aleks

Танцова формация Пловдивъ с нови групи по народни и модерни танци за деца


dance formation Plovdiv on stage

Ако танците са страстта на вашето дете и то мечтае за изяви и сцена, с удоволствие ви съобщаваме, че детската танцова школа на формация ,,Пловдивъ“ набира деца и юноши за нови групи по народни и модерни танци.

Създадена през 2008 година професионална танцова формация „Пловдивъ“ се наложи като една от най-успешните танцови групи в България. Репертоарът на формацията е разнообразен и включва изпълнения, както на Български фолклорни танци, така и на танци с чуждестранни култури и традиции.

Всички танцьори на формацията са професионалисти и са студенти в Академията за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство в гр. Пловдив. Те са и първата група за танци, която успява да се класира на финала на България търси талант. Ако вашето дете мечтае да е звезда на танцовата сцена, това е точното място за него. Ще се обучава от доказали се в страната и чужбина професионални хореографи и ще се докосне до магията на сценичните танци. Ще има възможността да участва в различни телевизионни и видео проекти. И най-важното, докато се забавлява ще създаде незабравими емоции и големи приятелства.

Групите по Народни танци стартират на 7 октомври:
1-5 клас – Понеделник и петък от 18:30 ч.
6-10 клас – Понеделник и петък от 19:30 ч.

Групи по Модерни танци стартират на 8 октомври
1-5 клас – Вторник и четвъртък от 18:00 ч.

Репетициите ще се провеждат в зала на ул. „Беласица“ 45, в близост до търговски център Гранд. За да стане детето ви част от тази вълшебна формация е необходимо предварително записване, до края на месеца.

За повече информация посетете Фейсбук страницата на формацията или се обадете на телефон : 0889/ 49 20 34

 

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *