Топ коефициенти на efbet за Световното първенство по футбол 2022


Топ коефициенти на efbet за Световното първенство по футбол 2022

Зрелищното Световно първенство по футбол 2022 в Катар вече започна. Всичките 32 отбора се надпреварват за престижната награда, която очаква победителя на финала – почетното звание “световен първенец“.

Това първенство се откроява от останалите, тъй като футболистите се впускат в тази оспорваната надпревара в най-добрата форма, в която се намират. Този факт определено кара запалянковците да очакват с огромно вълнение всеки следващ мач, защото категорично ще има много емоции, напрежение и незабравими голове.

Разбира се, няма как да пропуснем да дадем някои прогнози за това кой футболист ще бъде голмайстор в първенството. Вижте пълния списък от топ фаворити, излъчени от efbet. Гарантираме, че ще останете приятно изненадани.

Кой играч ще стане голмайстор №1 на Мондиал 2022?

Категоричният фаворит на efbet тази година е Хари Кейн. Припомняме, че талантливият футболист вече е печелил престижната “Златна обувка” за реализираните си шест гола в първенството от 2018 година. Неговият коефициент е 8.20. Футболните анализатори очакват Англия да завоюва лесно победите си, като от своя страна Кейн може да вкара повече от шест гола от общо пет срещи. Нека не забравяме факта, че именно той изпълнява дузпите в полза на Англия.

На второ място efbet поставя Килиан Мбапе, младият талант на ПСЖ. Неговият коефициент е 9.40 и шансовете му за голови положения са огромни.

Тазгодишният носител на „Златната топка“ Карим Бензема е поставен на трето място с коефициент 13.00, като си поделя мястото с Лионел Меси.

Кои са скритите фаворити за голмайстор №1 в Световното първенство по футбол?

Статистиката сочи, че Полша не се представя по най-добрия начин на големи първенства и турнири, макар че отборът има едни от най-силните играчи в света на футбола. Към момента поляците определено са се превърнали в аутсайдери в първенството, а футболните критици са на мнение, че те ще достигнат само до осминафинал. Роберт Левандовски получава коефициент 40.00 за голмайстор в Мондиала. Той е един от сериозните претенденти за „Златна обувка“ в Световното по футбол тази година, но тепърва предстои да видим колко голови положения ще успее да реализира той.

Ромелу Лукаку също попадна сред фаворитите на efbet, въпреки неговата контузия, но за съжаление Белгия вече отпадна. Коефициентът му за голмайстор беше 22.00. Припомняме, че Лукаку демонстрира представяне на ниво, изпълнявайки дузпи за Белгия.

efbet разполага с голям списък от топ коефициенти за Световното първенство по футбол тази година, както и за мачове от първата половина на груповата фаза на Мондиала.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари