12 май 2022

Иван Стоянов

Хиляди подкрепиха реформаторите във Враца


Хиляди подкрепиха реформаторите във Враца

Хиляди врачани дойдоха на заключителното събитие от предизборната кампания на коалицията “Реформаторски блок – Глас народен”, което се проведе в четвъртък (23 март) в парка в ж.к. “Дъбника”. На амфитеатралните трибуни край сцената нямаше свободни места, а желаещите да подкрепят кандидатите за народни представители бяха три пъти повече.

От лагер на националния отбор във Враца дойде европейската шампионка и участничка в олимпийски игри Мими Христова, която призова в неделя да се гласува  с №21 в интегралната бюлетина.

“През изминалите 2 години и 4 месеца в 43-о Народно събрание не спрях да повтарям, че всички са длъжници на Враца, Врачанска област и на моя Северозапад. Всички правителства през последните 27 години се държаха като мащеха с нас. Затова за себе си реших, че битката за Северозапада трябва да продължи”, обърна се към хилядите Явор Хайтов. Водачът на листата от кандидати за народни представители призова: “Искам Вашата подкрепа и ви моля – на 26 март да гласувате с Х в квадратчето с 21 – това е нашият номер в бюлетината. Ние сме коалиция “Реформаторски блок – Глас народен” и Земеделски народен съюз!” Хайтов напомни, че само силното присъствие на реформаторите ще спре ДПС от властта.

“Здравейте, приятели. Днес съм си у дома, защото тук, в ж.к. “Дъбника”, живях 38 години, тук създадох семейство, тук родих децата си. Искам след 4 години, благодарение на нашето управление, нашата Враца и областта да заприличат на този прекрасен парк”, каза Ирина Иванова, втора в листата. Тя призова хората да гласуват с №21 – “когато гласувате за нас, вие гласувате за себе си, за вашето настояще и бъдеще”, допълни тя.

Всички 12 кандидати от листата на дясно-центристката коалиция излязоха пред хората и получиха тяхното одобрение.

След това на сцената излязоха Нелина и танцова група “Български ритми”, които изнесоха уникален концерт от народни песни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *