Пътувания с парен локомотив ще предлага БДЖ


локомотив

Това ще се случи в началото на месец юни. БДЖ ще има удоволствието да предложи пътувания с парен локомотив, за което ни информираха от пресцентъра на железопътния оператор.

Първият курс на влака ще се състой на 1 юни. Повод за това е Международния ден на детето, а за всички деца до седемгодишна възраст ще има безплатно пътуване.

През почивните дни, теглената от парен локомотив теснолинейна композиция ще премине разстоянието от Септември до Велинград, и след престой от малко над два часа, ще се върне обратно в Септември.

Атракционният влак ще потегли от гара Септември в 9:15 ч. и ще пристигне в гара Велинград в 12:02 ч. Композицията ще има две спирки – в посока Велинград – на гарите Варвара и Долене, където пътниците ще се насладят на невероятни гледки!

Теглената от парен локомотив композиция ще отпътува обратно от гара Велинград в 14:15 ч. и след престой в гара Цепина, ще пристигне в гара Септември в 15:54 часа.

Билетът ще струва 23,50 лв. за една посока, за един пътник с включено запазено място. За децата ще се заплащат само 0,50 лв. за запазено седящо място. БДЖ припомня, че децата на възраст до десет години задължително трябва да имат придружител.

Можете да закупите своите билети на: https://bileti.bdz.bg/ и от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари