Борисов коментира последните събития в политиката


Борисов коментира последните събития в политиката

Лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисос коментира политическата обстановка пред привърженици на партията си в Перник. Той смята, че основната грешка на управлението в момента е лъжата. По думите на Борисов, народът е бил излъган, като обяви, че по време на неговото управление за председател на КЕВР е назначен депутат от ДБ, с цел неговият пълен неутралитет.

В момента хората, които имат власт да управляват държавата постоянно мислят, че са прави, а всеки, който се осмели да им се противопостави, се превръща в потенциален противник. Борисов смята, че такива хора не искат работещ кабинет, а просто повече власт.

Бойко Борисов коментира записът от вчера на ДБ, като вметна, че самият той нямал намерение да прави коментар за записа, ако неговото име не е било намесено. Той каза, че никъде по време на записа не са се чули конкретни решения за цените на тока или възстановителния план, а просто е ставало въпрос за разпределението на някои постове.

Борисов категорично смята, че държавата ни е изцяло пречупена и дори да е имала и малка надежда за нейното възстановяване, то тя е изчезнала отдавна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *