Глобиха момичето, карало тротинетката си с превишена скорост


Глобиха момичето, карало тротинетката си с превишена скорост

Глобиха Емили Йорданова, момичето, което караше своята тротинетка по магистралата с доста превишената скорост от 120 км/ч. Това се случва на Околовръстното шосе. След като беше заснета с високата скорост, Емили беше извикана в КАТ.

Ръководителите на “Пътна полиция” моментално се сезираха, след като прегледаха видеата, които бяха публикувани в социалните мрежи и тези, които бяха оизпратени от случайните шофьори, станали свидетели.

Автоексперти твърдят, че това действие е в пълен разрез със законите и категорично това е нарушение, което трябва да има нужното наказание.

Емили Йорданова каза, че според нея това избощо не е опасно, тъй като винаги се старае да шофира според правилата. Въпросната тротинетка е подарък за нейния рожден ден. Тя смята, че тротинетките, развиващи скорост над 100 км/ч, се налага да са въведени в Наказателния кодекс, под формата на категория А2.

От КАТ образуваха акт на Емили Йорданова, който ще бъде получен след месец и тогава ще се разбере каква сума трябва да заплати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *