5 авг. 2022

Aleks

Нова функция на YouTube


Нова функция на YouTube

Нова функция ще могат да ползват потребителите на YouTube, които имат смартфони с Android и ползват Premium услугата.

“Pinch-to-zoom” е функция, която позволява приближаването във видео с два пръста във всеки един момент. По този начин може да приближите определени детайли или кадър във видеото.

Всеки един потребител, който използва Android устройство и е заплатил своя абонамент може да изпробва функцията до 01.09, а след това тя вероятно ще стане достъпна за всички в приложението YouTube.

YouTube е американска онлайн платформа за споделяне на видео и социални медии със седалище в Сан Бруно, Калифорния. Стартира на 14.02.2005 г. В момента е собственост на Google и е вторият най-посещаван уебсайт след Google търсачката. YouTube има повече от 2,5 милиарда месечни потребители, които заедно гледат повече от един милиард часа видеоклипове всеки ден. Към май 2019 г. видеоклиповете се качват със скорост над 500 часа съдържание на минута.

YouTube има безпрецедентно социално въздействие. Видео платформата оказва влияние върху популярната култура и интернет тенденциите. Въпреки целия си растеж и успех, YouTube беше широко критикуван заради улесняването на разпространението на дезинформация, проблеми с авторските права, рутинни нарушения на поверителността на потребителите, позволяване на цензура и застрашаване на безопасността и благосъстоянието на децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *