28 авг. 2023

Aleks

Отговорите БГ: Полезното онлайн списание


Otgovorite bg

В забързаното ежедневие нямаме време за пилеене в ровене по сайтовете, за да открием просто една класическа рецепта за мусака или бърз лек срещу суха кашлица. Отговорите на подобни и лесни въпроси, които ни вълнуват вече са много бързо достъпни най-новото онлайн списание Otgovorite.bg. В него ще намерите практически съвети, за по- добро ежедневие. Лесно и бързо ще откриете отговорите на въпроси от човешкия бит, а темите които засяга платформата са: красота, здраве, спорт, майчинство и кулинарни рецепти. Ако пък не намерите нищо което да ви грабне, може сами да публикувате авторско съдържание.

Как да публикувам авторско съдържание в Отговорите.бг?

За да имате право да споделяте авторско съдържание в платформата на ОтговоритеБГ ще ви бъде необходима бърза регистрация чрез имейл или бързия достъп чрез фейсбук акаунт.

Как да се регистрирам в платформата на Otgovorite?

За да осъществите регистрация в Otgovorite.bg е необходимо да попълните формата за въвеждане на данни в горния десен ъгал. Необходимо е да разполагате с валиден e-mail адрес на когото ще получите потвърждение. Ако искате да избегнете процедурата по регистрация с e-mail, може да използвате опцията влез чрез Facebook акаунт. Регистрацията е здължителна процедура за потребителите, които искат да станат автори или да участват със своя статия в Отговорите БГ. Регистрирането на профил ще ви предостави повече възможности за използване на сайта пълноценно, като съхраняване на любими статии, споделяне на приятели в социалните мрежи, изказване на лична оценка и мнение и др.

 

Каква е основната идея на проекта Otgovorite.bg

Основната идея на проекта е да бъде изцяло и единствено в помощ на човека, улеснявайки го като му предоставя селектирана информация за определени теми свързани с ежедневните му дейности. В онлайн списанието ще намерите полезни съвети ако се чудите какво да сготвите или как се произвеждат розови вина (розе) Какво ви е необходимо, за да превърнете мазето във винарна? И още много други любопитни теми. Главната ни мисия е да ви предоставим полезно и неангажиращо съдържание.

Как да стана автор в Otgovorite.bg?

За да участвате като Автор на статия е необходимо да се регистрирате в платформата на Otgovorite.bg като потребител и да потвърдите съгласието си с общите правила за ползване на сайта. Темата на статията, трябва да отговаря на предоставените от нас категории в или да бъде с максимална близка концепция отговаряща на характеристиката на онлайн списанието.

 

, , , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари