Тони Радакин отхвърли твърденията, че Путин е в лошо здраве


Тони Радакин отхвърли твърденията, че Путин е в лошо здраве

Спекулациите, че президентът на Русия, Владимир Путин не е в добро здраве бяха отречени от най-висшия британски военен. По думите му, твърденията, че Путин е с влошено здраве или има вероятност да бъде убит са просто пожелания. Това заяви Тони Радакин, началник на отбраната във Великобритания.

Той дипълни, че в момента руският режим може да се счита за видимо стабилен и даде аргументи, че Владимир Путин има силата да победи каквато и да била опозиция и, че самият той е олицетворението на властта. Началникът смята, че едва ли някой иска да застане срещу Путин или да го предизвика.

Според Радакин, Русия ще бъде заплаха още дълги години, като следващият премиер, който ще застане начело на поста, трябва добре да бъде запознат с тези факти.

Най-висшият британски военен сподели, че армията в Украйна е убедена, че те ще са победителите в сегашната война. Техните планове са да възстановят територията си. В техните очи Русия има трудности и е загубила една част от своите сили.

Тони Радакин показа статистика, според която във войната са убити и ранени около 50 хил. руски военни. Русия е изгубила 1700 танка, както и 4000 бронетранспортьора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *