18 май 2022

Йоана Попова

Стефан Марков, МДБГ: Създаваме Младежки Реформаторски блок


Стефан Марков, МДБГ: Създаваме Младежки Реформаторски блок

Започваме действия по създаването на Младежки Реформаторски блок. Инициативата е на Младежкото ДБГ, каним и разчитаме младите хора от партиите партньори в Блока да се присъединят. Това обяви председателят на МДБГ Стефан Марков.

Призоваваме за създаването на Младежки Реформаторски блок, защото нямаме време за губене. Младите хора имат нужда от писта за развитие, РБ е проект с бъдеще и като всеки такъв проект дългосрочно инвестира в следващото поколение, подчертава още в призива си Марков във фейсбук-страницата на МДБГ.

Считаме за изключително важна консолидацията на Реформаторския блок, минаваща и през инициативата на младите хора в Блока. Нашите младежки структури са готови да работят за тази цел, казва още Стефан Марков, като допълва, че младежките организации са ядрото на всяка политическа партия.

Той добавя, че решението е взето от Изпълнителната комисия на МДБГ и е приветствано от ръководството на ДБГ.

Марков обяви, че в най-кратък срок МДБГ ще инициира първата среща за създаване на Младежкия РБ и допълни, че младите в Блока ще дадат своя принос за добри резултати на Реформаторите на предстоящите местни избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *