24 май 2024

Aleks

Защо трябва да изберете хартиени гривни?


the waste free tyvek wristbands

С повишаване на екологичното съзнание и загриженост, потребителите търсят компании, които споделят техните ценности и се опитват да намалят въздействието си върху околната среда. Сигурно сте забелязали, че за много, концерти или дори офис конференции се използват устойчиви гривни. По този начин фирмите показват на клиентите си, че ги е грижа за планетата и предприемат стъпки, за да бъдат по-екологични. Защо всички търсят хартиени гривни за събития и защо са хит, сред хората, които мислят за природата, ще разберем сега:

Околна среда

Изборът на хартиена гривна е много по-устойчив и екологичен. Това е доста съзнателно решение, което води до огромна промяна в околната среда. За да се изработи една такава гривна, количеството отпадъци е значително по- малко. Те са по- бързо разградими.

Създава идентичност

Ако сте бизнес, който иска да се открои, като мислещ за околната среда клиентите ви, които получават хартиените гривни, вместо някакъв друг вид, със сигурност ще забележат разликата. Вашият бранд ще се открои с мисъл за природата и това ще създаде положителен имидж на марката ви. А екипът от професионалисти на vivid print с радост ще ви помогне в избора.

Намаляване на пластмасовите отпадъци

Фестивалните гривни се произвеждат от рециклирани пластмасови бутилки и биоразградим бамбуков плат. Екологичните ленти за китки могат да помогнат за намаляване на пластмасовите отпадъци и да повлияят положително на планетата. Те също така са много функционални и идеални за контрол на тълпата, допускане, промоции или сигурност на всяко събитие.

Персонализиране

Можете напълно да персонализирате лентите за китки, с дублиран печат от двете страни, за да съответстват на темата на вашия бизнес или събитие. Това не само прави вашите гривни уникални, но също така помага за популяризиране на вашата марка и повишаване на осведомеността.

Устойчивост

Устойчивите гривни са идеалното решение за фирми и събития. Лентите са хибрид от рециклиран PET плат и тъкан полиестер. Това ги прави едновременно издръжливи и екологични. Технологията за сигурно бамбуково заключване гарантира, че лентите за китки са защитени от подправяне. Може да се използва за контрол на достъпа и безконтактни събития. По този начин можете да предоставите на гостите си удобно и безпроблемно преживяване на събитието.

Без отпадъци

Безотпадните ленти за китки Tyvek се състоят от издръжлив материал, подобен на хартия, който е устойчив на разкъсване и удобен за носене. Уникалният дизайн на тези маншети гарантира, че защитната хартия на залепващата лента остава прикрепена към гривната, намалявайки отпадъците. Това ги прави идеален избор за събития.

Изработени от 100% рециклирани PET бутилки, тези гривни са дълготрайни и екологични. Със започването на най-големите летните музикални фестивали ,те се превръщат в идеалния избор, за многодневни събития. Където сигурността и контролът са важни и ще помогнат да се гарантира, че можете бързо да идентифицирате гостите си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *