Дете на 2-годишна възраст пострада при инцидент в детски център


Дете на 2-годишна възраст пострада при инцидент в детски център

Дете на 2-годишна възраст получи шевове в областта на лицето, след като пострада при инцидент в детски център. За този случай предаде Нова телевизия. Родителите на момченцето са подали сигнал. Те съобщават, че екипът в центъра не е повикал линейка и поради тази причина самите те са закарали детето до “Пирогов”. В болницата лекарите са зашили раната.

Случаят се е развил на 20.07.23 г. Майката на малкия Сашко споделя, че от центъра са позвънили в обедните часове, за да съобщят, че детето си е наранило окото, след като е паднало по стълбите. Разтревожената майка отива до детския център заедно с чичото на детето, тъй като в този момент бащата се намира извън града. Когато пристигнали те установили, че момчето е полузаспало.

Медиците в болницата са констатирали, че раната не е третирана по никакъв начин и никой не е позвънил на спешния телефон 112. Персоналът в центъра дори не е обяснил как точно се е случило произшествието. Семейството е поискало отговор в писмен вид, но все още такъв не е получен. Бащата на Сашко заяви, че този случай не е първият, тъй като предният ден са съобщили, че детето е ударило окото си, а преди около два месеца синът им е бил обвинен, че е ухапал друго дете. Когато се състояла среща между тях и родителите на пострадалото дете са разбрали, че всъщност са били представени две съвсем различни версии на случая.

От своя страна от ръководството на детския център са убедени, че са направили необходимото, за да окажат първа помощ на Сашко и, че центърът им разполага с достатъчно квалифициран персонал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *