Екипът на сериала “Откраднат живот” изпрати публична позиция по случая с Диана Димитрова до медиите


Екипът на сериала "Откраднат живот" изпрати публична позиция по случая с Диана Димитрова до медиите

Екипът на сериала “Откраднат живот” обяви публично своето становище по случая с пребитата Диана Димиторова. 31 души, са изпратили официална позиция до медиите, според която абсолютно никой от тяй не е виждал да има фрактури и синини по актрисата, като междувременно никой от тях не е видял тя да е отсъствала по време на снимки.

Официалната позиция на екипа е следната:

Като част от екипа на сериала „ Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4ти сезон, заявяваме следното:

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали.

Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че й е нанесен побоя.

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *