ГЕРБ-СДС смятат, че трябва да се взимат устойчиви решения


ГЕРБ-СДС смятат, че трябва да се взимат устойчиви решения

Консултациите при Румен Радев ще продължат през целия ден. Депутатите от ГЕРБ-СДС заявиха пред Радев, че е нужно да бъдат намерени бързи решения, които са устойчиви за България. Депутатите споделиха, че могат да вложат опита си, като изразиха готовността за беседи, в търсене на подходящия изход от настоящата криза. Това бяха думите на Десислава Атанасова по време на консултацията за връчването на третия мандат за съставянето на ново правителство.

От ГЕРБ-СДС смятат, че няма как да има едно стабилно мнозинство в тази ситуация, защото държавата се намира в криза и е необходимо да бъдат вземани решения за справяне със ситуацията.

На тази консултация присъстваха Десислава Атанасова, Деница Сачева, Костадин Ангелов и Делян Добрев и Кирил Ананиев.

ГЕРБ-СДС върнаха и втория мандат неизпълнен.

Румен Радев допълни, че гражданите са в очакване на решение на проблемите им, коренящи се още в минали управления. Той вметна, че ГЕРБ имат голям политически опит и би трябвало да са наясно как да реагират във всяка една ситуация и в моменти на избори, периоди на преход и не работещо правителство. Президентът очаква да разбере как депутатите от ГЕРБ смятат да разрешат проблемите на хората, заедно с всички политически партии. Най-главната цел е изходът от политическата криза.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари