Мъж обезобрази 18-годишно момиче с макетен нож


Мъж обезобрази 18-годишно момиче с макетен нож

Пореден случай на проявена жестокост към жена. Мъж обезобрази момиче на 18-годишна възраст с помощта на макетен нож, след което наряза ръцете ѝ, гърдите и краката. Нейният нос е бил счупен, а накрая агресорът е подстригал косата ѝс машинка. За щастие момичето е спасено, но въпреки това се е наложило лекарите да ѝ направят общо 400 шева. Полицията обяви, че предполагаемият извършител на деянието е приятелят на момичето, който е арестуван за 72 часа, а след края на този срок е пуснат.

Майката на пострадалото момиче споделя, че на 26.07.23 г. тя и нейният съпруг са разбрали, че дъщеря им е била жестоко нападната. Нанесените рани са изключително дълбоки. Момичето е в крайно нестабилно психическо състояние. Жертвата споделя, че се е позвъняло по домофона, след което мъж е казал: „Аз съм” и момичето е отворило вратата. Двойката е била заедно около четири месеца и според майката на момичето мотивът за престъплението е ревност. Тя добавя, че през този период заподозреният не е проявявал насилие към дъщеря ѝ.

Близка приятелка на раненото момиче заяви, че има някои разминавания между съда и прокуратурата в Стара Загора. Към момента не е ясно дали мъжът е признал вината си. Медиците в болничното заведение са били шокирани от състоянието на момичето.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари