12 авг. 2022

Aleks

Провежда се турне, заедно с кауза за 5-годишно момче


Провежда се турне, заедно с кауза за 5-годишно момче

Вече се провежда лятното турне “Обич и песен”в летните театри на градовете. Днес от 20.30 часа в Бургас ще може да чуете известни български изпълнители. Билети се продават в мрежата на Ивентим и в Грабо.

Следващият вторник, на 16.08., ще можете да присъствате на концерта в Созопол, пак от 20.30 часа.

На входа за концерта има поставена дарителска кутия, която подпомага каузата за лечението на 5-годишното дете Сами.

Детето е с аутизъм, не може да говори и да общува като другите си връстници. Според експерти, състоянието му може да се контролира и има надежда той да проговори. Сами може да започне да общува като другите деца, но е нужно постоянно лечение за момента.

Необходими са 5 вливки на стволови клетки на стойност 130 000 лева, като вече Георги-Самуил е бил на първата. След нея е започнал да пее, да пише и да срича. Родителите споделят в социалните мрежи, че той е станал по-концентриран, по-спокоен и общува повече с другите деца.

За втората вливка са нужни 35 000 лева. Има открита банкова сметка за дарения. Вливката е трябвало да стане през месец юни, но тогава сумата не е била събрана.

Майката на детето сърдечно благодари на всички, които даряват или споделят публикациите ѝ. Ако и вие искате да дарите средства за каузата, можете да го направите по PayPal: [email protected] или на банковата сметка:
IBAN: BG96CECB97904023569901
Титуляр: Силвия Георгиева Георгиева – Пенева
Основание: за Георги-Самуил Марчев
ЦКБ АД

Ако имате интерес как се развиват събитията, можете да следите фейсбук страницата и сайта на каузата.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари